پزشکیان در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید نیوزیلند: زورگویی در قاعده گفت‌و‌گو نمی‌گنجد روند بررسی برنامه‌های «مدنی‌زاده» در کمیسیون اقتصادی مجلس سخنگوی دولت: دولت اعتراض کامیونداران را به رسمیت می‌شناسد نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است

مطالبات گندمکاران تا چند روز آینده واریز می‌شود

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی گفت: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلو‌ها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود و ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 May 08
کد خبر: ۱۸۳۲۰۱

به گزارش راهبرد معاصر، سیدمحمد آقامیری روز دوشنبه درباره قیمت تضمینی گندم، گفت: وظیفه اصلی وزارت جهاد کشاورزی حمایت از کشاورز است، بخش خصوصی، خبرگان بخش کشاورزی، نماینده بنیاد ملی گندمکاران در این شورا حضور دارند همچنین دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی به عنوان ناظر بدون حق رای در جلسات این شورا حضور دارند تا قیمت تعیین شده به نفع کشاورزان باشد.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی افزود: روش‌های تعیین قیمت را نیز قانون مشخص کرده و براساس آن با ۴ روش می‌توان قیمت را تعیین کرد، یکی از روش‌ها براساس محاسبه هزینه و سود متعارف است که برهمین اساس شورا وارد شور شده است و قیمتی که تعیین شده براساس نظر اعضای شورا بوده است، بنده نیز به عنوان رئیس شورا به نظر اعضای شورا احترام می‌گذارم.

آقامیری ادامه داد: هر نظری به جز نظر شورا غیرقانونی است حتی اعلام آن نیز صحیح نیست زیرا قانون اختیار را به شورای قیمت‌گذاری محصولات کشاورزی واگذار کرده و این شورا باید محصولات را قیمت‌گذاری کند بنابراین هر شخصی که خارج از شورا قیمتی را اعلام می‌کند به نوعی تحمیل نظر شخص بر شورا است، طبق قانون شورایی تشکیل شده و باید تصمیم‌گیری کند، نظارت بر عملکرد شورا و قیمت‌گذاری برعهده دو نفر از اعضای کمیسیون کشاورزی است که به عنوان ناظر حضور دارند.

وی درباره اعتبار موردنیاز خرید گندم، گفت: دولت براساس مقدار خریدی که انجام خواهد داد و براساس قیمتی که در شورا تعیین می‌شود، خود را موظف می‌داند که بودجه لازم را تامین و ابلاغ کند تا به موقع پرداخت شود.

سرپرست وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: آمار نشان می‌دهد شاید بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تُن گندم خریداری شده و وارد سیلوها شده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم هر روز بیشتر شود ما نیز ان شاءالله چند روز آینده وجوه گندم را به حساب گندمکاران واریز می‌کنیم./ ایرنا

ارسال نظر